16 nov 2015 18:29

16 nov 2015 18:29

Max Friberg nedskickad

ISHOCKEY

Efter fem matcher med Anaheim Ducks i NHL fick Max Friberg återvända till farmarlaget San Diego Gulls i AHL.

Friberg fick en del speltid i Ducks, men noterades inte får någon poäng. Han bokfördes för ett skott på mål totalt. Skövdesonen spelade i San Diegos senaste match där det blev förlust mot San Jose Barracuda med 3–4. Friberg var med och assisterade till lagets tredje mål. I San Diego har Max gjort 3+3 poäng på åtta spelade matcher.

Friberg fick en del speltid i Ducks, men noterades inte får någon poäng. Han bokfördes för ett skott på mål totalt. Skövdesonen spelade i San Diegos senaste match där det blev förlust mot San Jose Barracuda med 3–4. Friberg var med och assisterade till lagets tredje mål. I San Diego har Max gjort 3+3 poäng på åtta spelade matcher.