19 nov 2015 16:48

19 nov 2015 16:48

Ingen Jonzon på touren

GOLF

Skövdebon Michael Jonzon lyckades inte kvala in till Europatouren i golf. Kvalet har pågått över sex rundor på Catalunya Resort i spanska Girona och i går spelades den sista rundan.

Jonzon gjorde en bra avslutning och gick runt på två under par efter tre birdies och en bogey. Det gav fem under par totalt och en 32:a plats, men det räckte inte då det endast var de 25 främsta som kvalificerade sig. Sju under par hade krävts för en plats på Europatouren 2016.

Skövdebon Michael Jonzon lyckades inte kvala in till Europatouren i golf. Kvalet har pågått över sex rundor på Catalunya Resort i spanska Girona och i går spelades den sista rundan.

Jonzon gjorde en bra avslutning och gick runt på två under par efter tre birdies och en bogey. Det gav fem under par totalt och en 32:a plats, men det räckte inte då det endast var de 25 främsta som kvalificerade sig. Sju under par hade krävts för en plats på Europatouren 2016.