2015-11-19 06:00

2015-11-19 06:00

Upplagt för fin utdelning

Axevalla kör för ovanlighetens trav en torsdagskväll vilket återigen blir ett bevis på att den tid då banorna nära nog uteslutande kör på sin fasta veckodag är över. De aktiva är dock inte slumrat till på grund av omställningen utan tvärtom är det välfyllda och intressanta fält. Trots att Royal Prince (V5-1) lär infria favoritskapet kan det bli hög V5-utdelning.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto