20 nov 2015 22:16

20 nov 2015 22:16

Fredagens innebandy

Division 2 Västergötland:

BK HALNA–STÖPEN IBK

8–8 (2–1, 2–3, 4–4, 0–0)

Efter seger mot tabelltvåan Vänersborg i förra omgången hade Stöpen hopp om nya poäng när man på fredagskvällen hade match borta mot Törebodalaget Halna. Det blev en både målrik och spännande match, men till slut var det Stöpen som drog det längsta strået. Marcus Wiechert höll på att bli hjälte med sitt 8–7-mål drygt fyra minuter före slutet, men Halna kvitterade och matchen gick till förlängning. Den blev mållös och lagen fick var sin poäng.

Mål: Stöpen: Kristoffer Gustafsson 2, Joakim Elofsson 2, Anton Gustavsson, Jerker Frick, Marcus Wiechert, Marcus Fromholz Asplund.

Division 2 Västergötland:

BK HALNA–STÖPEN IBK

8–8 (2–1, 2–3, 4–4, 0–0)

Efter seger mot tabelltvåan Vänersborg i förra omgången hade Stöpen hopp om nya poäng när man på fredagskvällen hade match borta mot Törebodalaget Halna. Det blev en både målrik och spännande match, men till slut var det Stöpen som drog det längsta strået. Marcus Wiechert höll på att bli hjälte med sitt 8–7-mål drygt fyra minuter före slutet, men Halna kvitterade och matchen gick till förlängning. Den blev mållös och lagen fick var sin poäng.

Mål: Stöpen: Kristoffer Gustafsson 2, Joakim Elofsson 2, Anton Gustavsson, Jerker Frick, Marcus Wiechert, Marcus Fromholz Asplund.