24 nov 2015 15:16

24 nov 2015 15:16

Villa satsar på mångfald

BANDY

Det blir en speciell match när Villa Lidköping möter Tillberga Bandy Västerås på onsdagskvällen i Lidköping. Villa har bjudit in både asylsökande och ensamkommande flyktingbarn för att se elitseriematchen. Det skriver klubben i ett pressmeddelande. Från Stora Ekeberg har klubben bjudit in 150 asylsökande. Lika många från SFI Campus i Lidköping får också chansen att se bandy. Ett 30-tal ensamkommande flyktingbarn från Lundens boende i Lidköping har också fått en inbjudan.

Det blir en speciell match när Villa Lidköping möter Tillberga Bandy Västerås på onsdagskvällen i Lidköping. Villa har bjudit in både asylsökande och ensamkommande flyktingbarn för att se elitseriematchen. Det skriver klubben i ett pressmeddelande. Från Stora Ekeberg har klubben bjudit in 150 asylsökande. Lika många från SFI Campus i Lidköping får också chansen att se bandy. Ett 30-tal ensamkommande flyktingbarn från Lundens boende i Lidköping har också fått en inbjudan.