25 nov 2015 17:00

25 nov 2015 21:56

Skövde IK föll i svängigt derby

Skövde IK fick ingen revansch på Mariestad Bois efter att ha tappat ledning till förlust i den tredje perioden.

När lagen möttes i Mariestad vann hemmalaget efter att ha vänt underläge i den sista perioden. Nu blev det ett liknande scenario när SIK vände underläge med 1-2 till ledning 3-2 i den tredje perioden bara för att på nytt tappa. Bois avslutade med tre raka mål och vann med 5-3 inför 2000 åskådare i Billingehov.

Här nedan kan du läsa SLA:s rapportering från matchen.

 

När lagen möttes i Mariestad vann hemmalaget efter att ha vänt underläge i den sista perioden. Nu blev det ett liknande scenario när SIK vände underläge med 1-2 till ledning 3-2 i den tredje perioden bara för att på nytt tappa. Bois avslutade med tre raka mål och vann med 5-3 inför 2000 åskådare i Billingehov.

Här nedan kan du läsa SLA:s rapportering från matchen.