2015-12-01 06:00

2015-12-01 06:00

Lunchtrav med barfotaförbud

TRAV

Det handlar om lunchtrav på Axevalla denna tisdag med lite annorlunda förutsättningar. Från och med dagens datum fram tills sista februari råder nämligen barfotaförbud på hästarna utifrån ett djurskyddsperspektiv. Många hästar är vana att tävla och prestera bäst utan skor på hovarna vilket säkerligen kommer göra det lite svårspelat i en övergångsperiod.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto