03 dec 2015 17:07

04 dec 2015 22:34

Dags igen för Möbelcupen

FUTSAL: 36 lag i Fagersannas klassiker

Det har återigen blivit dags för Fagersanna IF:s Möbelcupen som brukligt spelas i början av december.
I år är det 36 lag som gör upp om slutsegern.

Team Sportia Möbelcupen är en av de större futsalturneringarna för herrseniorer i den här regionen och Fagersannas turnering lockar som vanligt många lag till sporthallen i Tibro. En helg med massor av futsalmatcher från fredag till lördag väntar och det är många lag som slåss om titeln.

Skövde United FC satsar uppåt inom futsal och får ses som favoriter, men flera utmanare finns. Bland motståndarna hittar vi bland annat Tibro AIK, IFK Skövde, Skövde AIK och IFK Falköping som alla är etablerade lag när det gäller fotboll.

Förra året vann IFK Tidaholm Möbelcupen efter finalseger (5–3) mot IFK Mariestad och Tidaholm återkommer även i år för att försvara sin titel.

Under fredagen och lördagen spelas gruppspel och där har lagen från lägre serier en liten fördel då de får handikappstraffar mot lag från divisioner högre upp. I slutspelet däremot möts lagen på lika villkor utan handikappstraffar.    

Team Sportia Möbelcupen är en av de större futsalturneringarna för herrseniorer i den här regionen och Fagersannas turnering lockar som vanligt många lag till sporthallen i Tibro. En helg med massor av futsalmatcher från fredag till lördag väntar och det är många lag som slåss om titeln.

Skövde United FC satsar uppåt inom futsal och får ses som favoriter, men flera utmanare finns. Bland motståndarna hittar vi bland annat Tibro AIK, IFK Skövde, Skövde AIK och IFK Falköping som alla är etablerade lag när det gäller fotboll.

Förra året vann IFK Tidaholm Möbelcupen efter finalseger (5–3) mot IFK Mariestad och Tidaholm återkommer även i år för att försvara sin titel.

Under fredagen och lördagen spelas gruppspel och där har lagen från lägre serier en liten fördel då de får handikappstraffar mot lag från divisioner högre upp. I slutspelet däremot möts lagen på lika villkor utan handikappstraffar.