2015-12-08 06:00

2015-12-08 06:00

Intressant tävlingskväll på Axevalla

V5 AXEVALLA TISDAG: Första start: kl 18.25

Axevalla kör en av de mer intressanta tävlingskvällarna för vintern. Dels möts de bästa tvååriga stona i Silverstoet (V5-5) och därtill drabbar åtta Axevallatränade treåringar samman i Lassagårdspokalen. Stora delar av landets tränar och kuskelit är på plats vilket säkerligen kommer medföra en hög omsättning på V5-spelet.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto