11 dec 2015 22:39

11 dec 2015 22:39

Ny futsalförlust

FUTSAL

Det svenska futsallandslaget förlorade även den andra matchen i VM-kvalet i Kroatien.

Hemmanationen blev för svårt efter en match där Sverige var med bra i första halvlek. Så långt stod det 1–1. Det svenska målet gjordes av Skövdes Sargon Abraham som kvitterade Kroatiens tidiga ledning. I andra halvlek orkade inte blågult stå emot och Kroatien gick till 5–1. I den andra matchen vann Azerbajdzjan mot Vitryssland med 7–2 och Sveriges är ensamt lag utan poäng hittills. De två bästa går vidare.

Hemmanationen blev för svårt efter en match där Sverige var med bra i första halvlek. Så långt stod det 1–1. Det svenska målet gjordes av Skövdes Sargon Abraham som kvitterade Kroatiens tidiga ledning. I andra halvlek orkade inte blågult stå emot och Kroatien gick till 5–1. I den andra matchen vann Azerbajdzjan mot Vitryssland med 7–2 och Sveriges är ensamt lag utan poäng hittills. De två bästa går vidare.