12 dec 2015 17:05

12 dec 2015 17:05

Skövde tappade

INNEBANDY: Division 2 Västergötland, dam

Skövde IBF:s damer förlorade derbyt mot Lidköping med 3–5. Detta främst efter olyckliga baklängesmål i andra perioden.

Skövde och Lidköping tampas i botten av division 2 och har bara Wårgårda på nedflyttningsplats bakom sig. Efter en mållös första period kom målfabrikationen i gång ordentligt i den andra. Lidköping tog ledningen, men Emma Johansson kvitterade. Sedan följde fyra olyckliga minuter för Skövde då Lidköping gick från 1–1 till 5–1. Tre av målen kom inom loppet av 25 sekunder.

Tungt för Skövde att gå till pausvila med ett så stort underläge, men tjejerna gav inte upp och lyckades reducera två gånger, men kom de inte närmare.

Mål: Emma Johansson, Evelina Karlsson, Klara Evaldsson.

Skövde och Lidköping tampas i botten av division 2 och har bara Wårgårda på nedflyttningsplats bakom sig. Efter en mållös första period kom målfabrikationen i gång ordentligt i den andra. Lidköping tog ledningen, men Emma Johansson kvitterade. Sedan följde fyra olyckliga minuter för Skövde då Lidköping gick från 1–1 till 5–1. Tre av målen kom inom loppet av 25 sekunder.

Tungt för Skövde att gå till pausvila med ett så stort underläge, men tjejerna gav inte upp och lyckades reducera två gånger, men kom de inte närmare.

Mål: Emma Johansson, Evelina Karlsson, Klara Evaldsson.