2015-12-15 06:00

2015-12-15 06:00

Spännande duo på lunchtrav

TRAV: Första start 12.20

Axevalla arrangerar lunchtrav när det handlar om årets näst sista tävlingsdag. Från Halmstad dyker proffstränaren Marcus Lindgren upp med två spännande hästar i form av Dupont (V4-2) och Brosa Am (V4-3) som båda lär bli favoriter trots att de haft en tävlingspaus. Det är ingen vild gissning att deras resultat kommer vara direkt avgörande för om det blir någorlunda utdelning eller inte denna dag.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto