20 dec 2015 18:23

20 dec 2015 18:23

Fagersanna nådde DM-semifinal

FUTSAL

Fagersanna tog sig inte hela vägen, men nådde semifinal vid futsal-DM:s finalspel i Grästorp.

På lördagen spelade damerna sitt finalspel i Grästorp och på söndagen var det herrarnas tur. Här var tolv lag indelade i fyra grupper. Fagersanna IF vann sin grupp efter 4–2 mot Lidköping och 1–1 mot Hjo. Hjo kom sist i gruppen efter förlust med 0–6 mot Lidköping i sin andra match.

Gruppsegern tog Fagersanna vidare till semifinal där man ställdes mot Paratodos från Ulricehamn, men Paratodos var numret större och vann med 3–1. Fagersannas mål gjordes av Joakim Malmlöf, men då ledde Paratodos redan med 3–0.

Falköpings FK och Tidaholms GIF spelade också i finalspelet, men lyckades inte ta sig vidare. FFK vann mot Vara (2–1) och förlorade mot Kronäng (1–3), vilket resulterade i en andra plats i gruppen.

TGIF kom sist i sin grupp efter förlust mot FC Paratodos (0–2) och oavgjort (1–1) mot Alingsås FC.

I finalen spelade Paratodos mot Kronäng och det slutade med seger (3–0) för Kronäng.

På lördagen spelade damerna sitt finalspel i Grästorp och på söndagen var det herrarnas tur. Här var tolv lag indelade i fyra grupper. Fagersanna IF vann sin grupp efter 4–2 mot Lidköping och 1–1 mot Hjo. Hjo kom sist i gruppen efter förlust med 0–6 mot Lidköping i sin andra match.

Gruppsegern tog Fagersanna vidare till semifinal där man ställdes mot Paratodos från Ulricehamn, men Paratodos var numret större och vann med 3–1. Fagersannas mål gjordes av Joakim Malmlöf, men då ledde Paratodos redan med 3–0.

Falköpings FK och Tidaholms GIF spelade också i finalspelet, men lyckades inte ta sig vidare. FFK vann mot Vara (2–1) och förlorade mot Kronäng (1–3), vilket resulterade i en andra plats i gruppen.

TGIF kom sist i sin grupp efter förlust mot FC Paratodos (0–2) och oavgjort (1–1) mot Alingsås FC.

I finalen spelade Paratodos mot Kronäng och det slutade med seger (3–0) för Kronäng.