21 dec 2015 14:42

21 dec 2015 14:42

Friberg åter i Anaheim

ISHOCKEY

Max Friberg har kallats tillbaka till Anaheim Ducks i NHL från farmarlaget San Diego Gulls.

Friberg fick chansen under fem matcher under hösten innan flyttades ner till AHL. Nu får han möjlighet att visa sina kvalitéer i NHL igen. I San Diego har Max gjort fem mål och tio assists på 20 matcher. Återstår att se när han kliver in i laget. Ducks spelar borta mot New York Islanders och New York Rangers före jul innan det är hemmamatch mot Philadelphia den 27 december.

Friberg fick chansen under fem matcher under hösten innan flyttades ner till AHL. Nu får han möjlighet att visa sina kvalitéer i NHL igen. I San Diego har Max gjort fem mål och tio assists på 20 matcher. Återstår att se när han kliver in i laget. Ducks spelar borta mot New York Islanders och New York Rangers före jul innan det är hemmamatch mot Philadelphia den 27 december.