23 dec 2015 15:51

23 dec 2015 15:51

Köper namnrättigheterna till Billingens Aktivitetsland

BANDY

Lorentzons Styr går in med 600 000 kronor och köper namnrättigheterna till Billingens Aktivitetsland.

– Ett aktivitetsland med alla dess aktiviteter, är väl värt att stödja. Vi ser det här som en stark utveckling av Skövde och hoppas synas på flera stora evenemang i framtiden. Vi gör detta för alla Skövdebor samt givetvis för Skövde Bandy och världens snabbaste lagsport, hoppas det blev en härlig julklapp för Skövde och miljön, säger Arne Lorentzon på Lorentzons Styr i ett pressmeddelande”

– Ett aktivitetsland med alla dess aktiviteter, är väl värt att stödja. Vi ser det här som en stark utveckling av Skövde och hoppas synas på flera stora evenemang i framtiden. Vi gör detta för alla Skövdebor samt givetvis för Skövde Bandy och världens snabbaste lagsport, hoppas det blev en härlig julklapp för Skövde och miljön, säger Arne Lorentzon på Lorentzons Styr i ett pressmeddelande”