2015-12-27 06:00

2015-12-27 06:00

Final i Treåringarnas Höstserie

TRAV

Axevalla arrangerar i sedvanlig stil travtävlingar i mellandagarna. Söndagens höjdpunkt är V64-avslutningen där finalen av Treåringarnas Höstserie ska avgöras. Loppet skulle ha körts redan i slutet av november, men har fått flyttas fram eftersom Axevalla fick ställa in den tävlingsdagen. Nu tar hästarna ny sats och i favoritrollen syns en viss Björn Goop bakom blåblodige Pax. Tveklöst ekipaget att försöka besegra för de övriga!

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto