28 dec 2015 10:48

28 dec 2015 10:48

Wendt månadens spelare

FOTBOLL

December var en fantastisk månad för Oscar Wendt.

Detta har nu mynnat ut i att fansen i hans klubb Borussia Mönchengladbach har röstat fram honom som månadens spelare. Oscar inledde månaden med att göra 1–0 mot Bayern München i en match som sedan vanns med 3-1. Sedan avgjorde den IFK Skövdefostrade vänsterbacken den sista ligamatchen innan uppehållet mot Darmstadt genom att göra 3–2-målet. Det skall också noteras att Oscar hittills har spelat 90 minuter i samtliga 17 ligamatcher.Bundesliga har nu uppehåll och Borussia drar i gång igen mot Dortmund den 23 januari hemma på Borussia Park.

Detta har nu mynnat ut i att fansen i hans klubb Borussia Mönchengladbach har röstat fram honom som månadens spelare. Oscar inledde månaden med att göra 1–0 mot Bayern München i en match som sedan vanns med 3-1. Sedan avgjorde den IFK Skövdefostrade vänsterbacken den sista ligamatchen innan uppehållet mot Darmstadt genom att göra 3–2-målet. Det skall också noteras att Oscar hittills har spelat 90 minuter i samtliga 17 ligamatcher.Bundesliga har nu uppehåll och Borussia drar i gång igen mot Dortmund den 23 januari hemma på Borussia Park.