03 jan 2016 15:49

03 jan 2016 15:49

HP Tibro vann miniturnering

HANDBOLL

HP Tibro arrangerade en träningsturnering på söndagen där även HK Skövde och HK Country deltog.

För att underhålla matchformen under uppehållet valde HP Tibro att arrangera en liten miniturnering och viktigast var den kanske för HK Skövde som behöver varva upp inför junior-SM kommande helg. HK Country var det tredje laget i turneringen, men de ställde upp med ett reservbetonat lag utan ordinarie allsvenska spelare.

HP Tibro inledde med att slå HK Skövde med uddamålet och avrundade med klara siffror mot Country, vilket betydde att man vann träningsturneringen.

– Alltid roligt att vinna och vi är ganska nöjda. Nu har vi fått spela två matcher och det såg ganska stabilt ut, summerar Tibros tränare Tony Johansson.

I den tredje matchen vann HK Skövde mot Country.

Resultat:

HP Tibro–HK Skövde

16–15 (6–8)

Mål, T: Viktor Broman-Dahl 4, Jimmy Dahl 3, Sargon Gewargis 2, Semir Crnalic 2, Jan Molin 2, Oskar Brehmer 2, Isak Nero. S: Andreas Karlsson 5, Jesper Järlfors 3, Jack Thurin 3, Martin Pedersen 2, Axel Dahlman, August Frisk.

HK Skövde–HK Country

22–17 (13–10)

Mål, S: Jesper Järlfors 8, Martin Pedersen 4, Jack Thurin 3, William Kangas 2, Carl Wahlskog 2, Jakob Sundelius, August Frisk. C Ludvig Lind 4, Emil Andersson 4, Johan Ryding 3, Oskar Bengtsson 2, Anton Olsson 2, Filip Alexandersson, Gustav Larsson.

HK Country–HP Tibro

19–28 (7–13)

Mål, C: Ludvig Lind 5, Emil Andersson 4, Johan Ryding 3, Sebastian Lind 2, Filip Alexandersson, Oskar Bengtsson, Gustav Larsson, Anton Olsson, Lukas Nyman. T: Jan Molin 6, Sargon Gewargis 5, Jimmy Dahl 5, Semir Crnalic 4, Viktor Broman-Dahl 4, Anton Påhlsson 2, Isak Nero, Adam Lundin.

För att underhålla matchformen under uppehållet valde HP Tibro att arrangera en liten miniturnering och viktigast var den kanske för HK Skövde som behöver varva upp inför junior-SM kommande helg. HK Country var det tredje laget i turneringen, men de ställde upp med ett reservbetonat lag utan ordinarie allsvenska spelare.

HP Tibro inledde med att slå HK Skövde med uddamålet och avrundade med klara siffror mot Country, vilket betydde att man vann träningsturneringen.

– Alltid roligt att vinna och vi är ganska nöjda. Nu har vi fått spela två matcher och det såg ganska stabilt ut, summerar Tibros tränare Tony Johansson.

I den tredje matchen vann HK Skövde mot Country.

Resultat:

HP Tibro–HK Skövde

16–15 (6–8)

Mål, T: Viktor Broman-Dahl 4, Jimmy Dahl 3, Sargon Gewargis 2, Semir Crnalic 2, Jan Molin 2, Oskar Brehmer 2, Isak Nero. S: Andreas Karlsson 5, Jesper Järlfors 3, Jack Thurin 3, Martin Pedersen 2, Axel Dahlman, August Frisk.

HK Skövde–HK Country

22–17 (13–10)

Mål, S: Jesper Järlfors 8, Martin Pedersen 4, Jack Thurin 3, William Kangas 2, Carl Wahlskog 2, Jakob Sundelius, August Frisk. C Ludvig Lind 4, Emil Andersson 4, Johan Ryding 3, Oskar Bengtsson 2, Anton Olsson 2, Filip Alexandersson, Gustav Larsson.

HK Country–HP Tibro

19–28 (7–13)

Mål, C: Ludvig Lind 5, Emil Andersson 4, Johan Ryding 3, Sebastian Lind 2, Filip Alexandersson, Oskar Bengtsson, Gustav Larsson, Anton Olsson, Lukas Nyman. T: Jan Molin 6, Sargon Gewargis 5, Jimmy Dahl 5, Semir Crnalic 4, Viktor Broman-Dahl 4, Anton Påhlsson 2, Isak Nero, Adam Lundin.