05 jan 2016 19:44

05 jan 2016 19:44

Wendt årets spelare i Mönchengladbach

FOTBOLL

Halvvägs in i säsongen har Borussia Mönchengladbachs fans röstat fram årets spelare så här långt och med 28 procent av rösterna föll valet på vänsterbacken Oscar Wendt som har haft en stark höst.

Utmärkelsen till årets spelare är ytterligare ett bevis på att det går bra för Wendt i den tyska klubben där han i december utsågs han till månadens spelare. Så här långt den här säsongen har det blivit tre mål för Wendt, bland annat avgjorde han mot Bayern München.

Utmärkelsen till årets spelare är ytterligare ett bevis på att det går bra för Wendt i den tyska klubben där han i december utsågs han till månadens spelare. Så här långt den här säsongen har det blivit tre mål för Wendt, bland annat avgjorde han mot Bayern München.