10 jan 2016 15:34

10 jan 2016 15:34

Bara ett åk för Emil

ALPINT

Emil Johanson från SK Vitesse i Skövde lyckades inte kvala in till andra åket i världscupslalomtävlingen i Adelboden, Schweiz.

Han slutade på 40 plats i sin tredje världscuptävling i karriären. Han kunde inte följa upp den fina insatsen från Santa Catarina där han kvalade till andra och slutade på plats 25. Det var ingen stor svenskdag, Mattias Hargin och André Myhrer körde ur i första, Markus Larsson föll i andra åket. Axel Bäck bästa svensk på plats 22. Norrmannen Henrik Kristoffersen vann.

Han slutade på 40 plats i sin tredje världscuptävling i karriären. Han kunde inte följa upp den fina insatsen från Santa Catarina där han kvalade till andra och slutade på plats 25. Det var ingen stor svenskdag, Mattias Hargin och André Myhrer körde ur i första, Markus Larsson föll i andra åket. Axel Bäck bästa svensk på plats 22. Norrmannen Henrik Kristoffersen vann.