16 jan 2016 17:03

16 jan 2016 17:03

Kevin gjorde debut för Country

HANDBOLL

Nyförvärvet Kevin Olsson, 21 år, presenterade sig direkt för sin nya hemmapublik.
– Det kändes bra. Det var rätt skönt att komma in utan press och jag kom in i matchen ordentligt, säger han.

Kevin Olsson blev spelklar för HK Country i fredags och redan på lördagen gjorde han sitt första framträdande i sin nya klubb.

Han presenterade sig direkt för publiken i idrottshallen med tre raka mål i mitten den på första halvleken i förlustmatchen mot Varberg HK.

– Jag tycker att vi krigar på bra men vi är inte med i början av första och andra halvlek där vi är passiva. Det är marginaler som skiljer tyvärr. Det är ett konstigt beslut av domarna i slutet när vi får en utvisning. Det kändes billig och det var surt att åka på den. Vi får komma igen nästa helg, säger Olsson efter uddamålsförlusten.

Det blev totalt fyra mål för 21-åringen som tidigare bland annat har spelat allsvensk handboll med IFK Ystad.

– Jag har spelat i Ystad innan, varit skadad, haft problem med mina knän och slutade spela handboll för tio månader sedan. Jag har gjort militärutbildning här i Skövde och jobbar nu som soldat, berättar Kevin Olsson och fortsätter:

– Nu har jag fått lite sprutor i knäna, fått ordning på dem och blivit frisk. Nu var jag sugen på att börja spel igen och började träna med Country i november. De har haft en del skador och då har jag kommit in i laget.

Kevin Olsson blev spelklar för HK Country i fredags och redan på lördagen gjorde han sitt första framträdande i sin nya klubb.

Han presenterade sig direkt för publiken i idrottshallen med tre raka mål i mitten den på första halvleken i förlustmatchen mot Varberg HK.

– Jag tycker att vi krigar på bra men vi är inte med i början av första och andra halvlek där vi är passiva. Det är marginaler som skiljer tyvärr. Det är ett konstigt beslut av domarna i slutet när vi får en utvisning. Det kändes billig och det var surt att åka på den. Vi får komma igen nästa helg, säger Olsson efter uddamålsförlusten.

Det blev totalt fyra mål för 21-åringen som tidigare bland annat har spelat allsvensk handboll med IFK Ystad.

– Jag har spelat i Ystad innan, varit skadad, haft problem med mina knän och slutade spela handboll för tio månader sedan. Jag har gjort militärutbildning här i Skövde och jobbar nu som soldat, berättar Kevin Olsson och fortsätter:

– Nu har jag fått lite sprutor i knäna, fått ordning på dem och blivit frisk. Nu var jag sugen på att börja spel igen och började träna med Country i november. De har haft en del skador och då har jag kommit in i laget.