16 jan 2016 17:00

16 jan 2016 17:00

Ny storseger för Skara

HANDBOLL

Skara HF fortsätter att övertyga i allsvenskan.

På lördagen tog laget sin tolfte raka seger när KFUM Lundagård besegrades med förkrossande 31–17 (16–10) hemma i Skara idrottshall. Nästan alla spelare kom med i målprotokollet inför 693 åskådare. Maria Sundin var målbäst med sju fullträffar. Skara HF befäster sin ställning som serieledare. Med sina 24 poäng är de hela sex före Tyresö och Guif och därmed har Skaratjejerna fortsatt goda förutsättningar att lägga beslag på direktplatsen till elitserien.

På lördagen tog laget sin tolfte raka seger när KFUM Lundagård besegrades med förkrossande 31–17 (16–10) hemma i Skara idrottshall. Nästan alla spelare kom med i målprotokollet inför 693 åskådare. Maria Sundin var målbäst med sju fullträffar. Skara HF befäster sin ställning som serieledare. Med sina 24 poäng är de hela sex före Tyresö och Guif och därmed har Skaratjejerna fortsatt goda förutsättningar att lägga beslag på direktplatsen till elitserien.