18 jan 2016 15:58

18 jan 2016 15:58

Hellner ännu inte i tävlingsform

LÄNGDSKIDOR

Comebacken på tävlingsbanorna dröjer för Lerdalasonen Marcus Hellner. Han är på väg tillbaka efter det senaste bakslaget med sjukdom, men när truppen till helgens tävlingar i tjeckiska Nove Mesto presenterades saknades Hellners namn.

– Marcus tränar på hemma i Gällivare och har de senaste dagarna varit helt symptomfri från sina luftrörsproblem. Hans kropp svarar på träningen, vilket är positivt. Dock är det inte aktuellt med Nove Mesto för honom. Marcus behöver mer tid på sig att komma i tävlingsform, kommenterar förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.

– Marcus tränar på hemma i Gällivare och har de senaste dagarna varit helt symptomfri från sina luftrörsproblem. Hans kropp svarar på träningen, vilket är positivt. Dock är det inte aktuellt med Nove Mesto för honom. Marcus behöver mer tid på sig att komma i tävlingsform, kommenterar förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.