19 jan 2016 14:25

19 jan 2016 14:25

Emil får åka i klassiska pister

ALPINT

Emil Johansson, utförsåkaren från Skövde, får chansen igen att åka i det alpina landslaget vid de kommande två världscuptävlingarna.

Först blir det slalom i Kitzbühel på söndag och sedan kvällstävlingen i Schladming på tisdag. Båda dessa tävlingar i de österrikiska alperna anses som klassiker och räknas som höjdpunkter på säsongen.

Emil Johansson är tillbaka i landslaget efter att ha tävlat i Europacupen. Skövdekillen tog världscuppoäng i sin andra tävling och får nu chansen igen tillsammans med bland andra André Myhrer, Jens Byggmark, Mattias Hargin.

Först blir det slalom i Kitzbühel på söndag och sedan kvällstävlingen i Schladming på tisdag. Båda dessa tävlingar i de österrikiska alperna anses som klassiker och räknas som höjdpunkter på säsongen.

Emil Johansson är tillbaka i landslaget efter att ha tävlat i Europacupen. Skövdekillen tog världscuppoäng i sin andra tävling och får nu chansen igen tillsammans med bland andra André Myhrer, Jens Byggmark, Mattias Hargin.