20 jan 2016 17:18

20 jan 2016 17:18

Lundh har sålt Miebello

RIDSPORT

Den före detta Grevagårdsryttaren Johan Lundh har sålt sin stjärnhäst Miebello.

Flobybaserade Lundh har fött upp 12-årige Miebello helt själv och har nått flera framgångar med hästen, men nu väljer han alltså att släppa ifrån sig den. Ny ägare till Miebello är den 27-årige landslagsryttaren Charlotte Mordasini.

– Jag är nöjd. Jag hade inte sålt om det inte var till en svensk ryttare. Nu får han fortsätta tävla för Sverige, säger Lundh till Svensk ridsport.

Flobybaserade Lundh har fött upp 12-årige Miebello helt själv och har nått flera framgångar med hästen, men nu väljer han alltså att släppa ifrån sig den. Ny ägare till Miebello är den 27-årige landslagsryttaren Charlotte Mordasini.

– Jag är nöjd. Jag hade inte sålt om det inte var till en svensk ryttare. Nu får han fortsätta tävla för Sverige, säger Lundh till Svensk ridsport.