21 jan 2016 17:07

21 jan 2016 17:07

Dags för Möbelcupen

FUTSAL: 21 lag deltar i nionde upplagan

Till helgen är det dags för Team Sportia Möbelcupen för damer och i år lockar Fagersanna IF:s turnering 21 lag.

Möbelcupen för damer spelas för nionde året i rad och den lockar en hel del olika lag. Merparten av de deltagande lagen är lokala, men det finns även några mer långväga gäster, som till exempel IFK Trollhättan och Henåns IF.

Skövde KIK vann cupen förra året efter att ha gått obesegrat genom turneringen. I finalen vann de med klara 4–0 mot Våmb och även i år nämns laget i förhandssnacket. De utpekas tillsammans med Hörnebo SK och Mariestad BOIS FF som de främsta favoriterna på förhand.

Publikfriande

Med futsalregler väntas ett publikfriande spel och det lär bli många spännande och underhållande matcher i Tibro under helgen. I fredagens och lördagens gruppspel har lag från lägre divisioner handikappstraffar, men i slutspelet finns inget sådant utan då gäller det att vinna matchen under ordinarie tid.

Möbelcupen inleds fredag kväll och håller sedan på till söndag eftermiddag.

Möbelcupen för damer spelas för nionde året i rad och den lockar en hel del olika lag. Merparten av de deltagande lagen är lokala, men det finns även några mer långväga gäster, som till exempel IFK Trollhättan och Henåns IF.

Skövde KIK vann cupen förra året efter att ha gått obesegrat genom turneringen. I finalen vann de med klara 4–0 mot Våmb och även i år nämns laget i förhandssnacket. De utpekas tillsammans med Hörnebo SK och Mariestad BOIS FF som de främsta favoriterna på förhand.

Publikfriande

Med futsalregler väntas ett publikfriande spel och det lär bli många spännande och underhållande matcher i Tibro under helgen. I fredagens och lördagens gruppspel har lag från lägre divisioner handikappstraffar, men i slutspelet finns inget sådant utan då gäller det att vinna matchen under ordinarie tid.

Möbelcupen inleds fredag kväll och håller sedan på till söndag eftermiddag.