21 jan 2016 11:37

21 jan 2016 11:37

Max Friberg målskytt

ISHOCKEY

Max Friberg som nyligen trejades från Anaheim Ducks till Montreal Canadians spelar nu för farmarlaget St. John´s IceCaps i AHL. I den senaste matchen mot Bridgeport Sound Tigers (farmarlag till New York Islanders) gjorde Max 1–1-målet i en match som sedan Bridgeport vann med 3–2 efter avgörande på övertid. Friberg har spelat sex matcher i sin nya klubb och hittills bokförts för två mål och en assist. St. Johns ligger fyra i sin division.

Max Friberg som nyligen trejades från Anaheim Ducks till Montreal Canadians spelar nu för farmarlaget St. John´s IceCaps i AHL. I den senaste matchen mot Bridgeport Sound Tigers (farmarlag till New York Islanders) gjorde Max 1–1-målet i en match som sedan Bridgeport vann med 3–2 efter avgörande på övertid. Friberg har spelat sex matcher i sin nya klubb och hittills bokförts för två mål och en assist. St. Johns ligger fyra i sin division.