21 jan 2016 17:47

21 jan 2016 17:47

Spelar USM på hemmaplan

HANDBOLL: Samarrangemang i Idrottshallen

Skövde HF och HP Skövde gör gemensam sak och arrangerar steg 3 i ungdoms-SM för B-ungdom på hemmaplan.

Ungdoms-SM har nått fram till steg 3 och i ett antal grupper runt om i landet avgörs det till helgen vilka lag som går vidare till nästa steg.

Skövde HF och HP Skövde spelar alla sina matcher hemma i Idrottshallen och SHF ställs mot KFUM Lundagård, IK Baltichov 2 och IFK Tumba HK i sin grupp. HP Skövde har fem lag i gruppen och kommer att möta Önnereds HK, Åhus Handboll 1, HK Ankaret samt Lidingö SK.

På flicksidan har även IFK Karlsborg ett lag i steg 3 och deras grupp arrangeras av Spånga HK. Övriga lag är Skånela IF, Kiruna HK och Eskilstuna Guif.

IFK Skövde har ett lag i steg 3 och de ska åka till Torslanda där de förutom hemmalaget kommer att möta Stenungsunds HK, IFK Kristianstad och Lödde Vikings HK. HP Tibro beger sig till Kristinehamn där de ska möta IK Bolton, IFK Kristinehamn och H43 Lund. Falköpings AIK ställs mot Vallentuna HK, HK Ceres Norrtälje och Eskilstuna Guif. Vallentuna arrangerar gruppen.

Ungdoms-SM har nått fram till steg 3 och i ett antal grupper runt om i landet avgörs det till helgen vilka lag som går vidare till nästa steg.

Skövde HF och HP Skövde spelar alla sina matcher hemma i Idrottshallen och SHF ställs mot KFUM Lundagård, IK Baltichov 2 och IFK Tumba HK i sin grupp. HP Skövde har fem lag i gruppen och kommer att möta Önnereds HK, Åhus Handboll 1, HK Ankaret samt Lidingö SK.

På flicksidan har även IFK Karlsborg ett lag i steg 3 och deras grupp arrangeras av Spånga HK. Övriga lag är Skånela IF, Kiruna HK och Eskilstuna Guif.

IFK Skövde har ett lag i steg 3 och de ska åka till Torslanda där de förutom hemmalaget kommer att möta Stenungsunds HK, IFK Kristianstad och Lödde Vikings HK. HP Tibro beger sig till Kristinehamn där de ska möta IK Bolton, IFK Kristinehamn och H43 Lund. Falköpings AIK ställs mot Vallentuna HK, HK Ceres Norrtälje och Eskilstuna Guif. Vallentuna arrangerar gruppen.