24 jan 2016 19:23

24 jan 2016 19:23

Skövde Bandy rasade efter paus

BANDY: Division 1 Västra

Skövde Bandy matchade Sunvära i en halvlek, Det stod 4–4 i paus, men sedan rasade det och matchen slutade 5–13.

Hemmalaget skall ha heder av sin första halvlek hemma på Billingens isbana. Det var fartfyllt och anfallsinriktat från båda håll. Johan Sundvall gav Skövde ledningen efter dryga minuten, men Sunvära vände till 1–3 efter tolv.

Hemmaspelarna fortsatte spela optimistiskt och via tre raka mål kunde de vända till 4–3 efter en dryg halvtimme. Sunvära kvitterade och det stod sig halvleken ut.

Det fanns hopp inför andra, men Sunvära gjorde två snabba mål och tog sedan över. Skövde reducerade till 5–7, men sedan var det roliga slut och siffrorna rasade i väg. Sunvära anförda av sina ryska spelare Semen Podkin och Pavel Barsukov kunde gå fram till en storseger. Podkin gjorde fyra mål och Barsukov två.

Skövde ligger kvar i botten och får sikta på att hålla jumbon Mosserud bakom sig. Notabelt är att detta var Skövdes sista hemmamatch för säsongen. Resterade fem spelas på bortaplan.

Målen: Stefan Olofsson 2, Johan Sundvall, Mattias Qvarfordt.

Hemmalaget skall ha heder av sin första halvlek hemma på Billingens isbana. Det var fartfyllt och anfallsinriktat från båda håll. Johan Sundvall gav Skövde ledningen efter dryga minuten, men Sunvära vände till 1–3 efter tolv.

Hemmaspelarna fortsatte spela optimistiskt och via tre raka mål kunde de vända till 4–3 efter en dryg halvtimme. Sunvära kvitterade och det stod sig halvleken ut.

Det fanns hopp inför andra, men Sunvära gjorde två snabba mål och tog sedan över. Skövde reducerade till 5–7, men sedan var det roliga slut och siffrorna rasade i väg. Sunvära anförda av sina ryska spelare Semen Podkin och Pavel Barsukov kunde gå fram till en storseger. Podkin gjorde fyra mål och Barsukov två.

Skövde ligger kvar i botten och får sikta på att hålla jumbon Mosserud bakom sig. Notabelt är att detta var Skövdes sista hemmamatch för säsongen. Resterade fem spelas på bortaplan.

Målen: Stefan Olofsson 2, Johan Sundvall, Mattias Qvarfordt.