28 jan 2016 19:27

28 jan 2016 19:27

United kvalar hemma

FUTSAL

Skövde United FC vann sin regionala serie och skall nu kvala till futsalligan.

Första steget blir att möta FC Samba Peshmerga från Hallstahammar. Skövde är lottat som hemmalag i enkelmötet som ska spelas senast den 7 februari. Övriga kvalmatcher: Robertsfors-Gimonäs, Nyköping-Söder Futsal (Stockholm), Futsal Club Mellerud-Nol. De fyra vinnarna spelar vidare i två trelagsgrupper där lag på sjunde plats i ligan också ingår. Sex lag spelar där om fyra platser. Dessa grupper spelas 13-14 februari.

Första steget blir att möta FC Samba Peshmerga från Hallstahammar. Skövde är lottat som hemmalag i enkelmötet som ska spelas senast den 7 februari. Övriga kvalmatcher: Robertsfors-Gimonäs, Nyköping-Söder Futsal (Stockholm), Futsal Club Mellerud-Nol. De fyra vinnarna spelar vidare i två trelagsgrupper där lag på sjunde plats i ligan också ingår. Sex lag spelar där om fyra platser. Dessa grupper spelas 13-14 februari.