29 jan 2016 22:08

29 jan 2016 22:08

Skövde IBF degraderas

INNEBANDY: Division 1 västra Götaland

Skövde IBF spelar i division 2 nästa säsong. Det stod klart efter förlusten mot Mölndals IBF.

Det har i praktiken varit klart sedan en tid att Skövde IBF kommer att åka ur division 1. Efter 12–6-förlusten mot Mölndals IBF på fredagskvällen undanröjdes den sista gnuttan tvivel om den saken. Hoppet är nu ute för Skövde IBF som även i teorin är klart för degradering och därmed blev deras sejour i division 1 bara ettårig den här gången.

Nykomlingen har helt enkelt inte räckt till och tabellen talar sitt tydliga språk: Bara två segrar på 17 matcher.

Det ger en klar jumboplats med sex poäng inför de återstående fem matcherna.

Det har i praktiken varit klart sedan en tid att Skövde IBF kommer att åka ur division 1. Efter 12–6-förlusten mot Mölndals IBF på fredagskvällen undanröjdes den sista gnuttan tvivel om den saken. Hoppet är nu ute för Skövde IBF som även i teorin är klart för degradering och därmed blev deras sejour i division 1 bara ettårig den här gången.

Nykomlingen har helt enkelt inte räckt till och tabellen talar sitt tydliga språk: Bara två segrar på 17 matcher.

Det ger en klar jumboplats med sex poäng inför de återstående fem matcherna.