30 jan 2016 16:58

30 jan 2016 16:58

HP Skövde föll mot bottenlag

HANDBOLL: Division 2 västra

HP Skövde förlorade med 27–33 (13–16) på bortaplan i Jönköping mot bottenlaget IK Cyrus
– Vi hade varken den rätta energin eller inställningen, tycker HP-tränaren Jakob Sandén.

HP Skövde tappade viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt i division 2.

Nästjumbon IK Cyrus vann med 33–27 (16–13) mot HP.

– Vi hade inget vidare försvars- och målvaktsspel. Att släppa in 33 mål är på tok för mycket men vi var aldrig riktig där i matchen. Det stod 27–25 och vi hade lite flyt i spelet men då gick de ifrån i stället, säger Skövdetränaren Jakob Sandén som själv spelade och gjorde fem mål.

– Vi har en del skador i truppen och Henrik Brand saknades på högerkanten den här gången. Då får man ställa upp. Det var en tung förlust för oss eftersom tabellen är så pass jämn och nu tappar vi också några placeringar, fortsätter han.

HP får ladda om och komma tillbaka stärkta till fredagens derby mot HK Skövde.

Mål: HP Skövde: Jakob Sandén 5, Hampus Westh 4, Tobias Larsson 4, Stefan Cronberg 4, Ola Wester 3, Alexander Larsson 3, Dennis Larsson 2, Sebastian Tiberg 2.

HP Skövde tappade viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt i division 2.

Nästjumbon IK Cyrus vann med 33–27 (16–13) mot HP.

– Vi hade inget vidare försvars- och målvaktsspel. Att släppa in 33 mål är på tok för mycket men vi var aldrig riktig där i matchen. Det stod 27–25 och vi hade lite flyt i spelet men då gick de ifrån i stället, säger Skövdetränaren Jakob Sandén som själv spelade och gjorde fem mål.

– Vi har en del skador i truppen och Henrik Brand saknades på högerkanten den här gången. Då får man ställa upp. Det var en tung förlust för oss eftersom tabellen är så pass jämn och nu tappar vi också några placeringar, fortsätter han.

HP får ladda om och komma tillbaka stärkta till fredagens derby mot HK Skövde.

Mål: HP Skövde: Jakob Sandén 5, Hampus Westh 4, Tobias Larsson 4, Stefan Cronberg 4, Ola Wester 3, Alexander Larsson 3, Dennis Larsson 2, Sebastian Tiberg 2.