08 feb 2016 18:58

08 feb 2016 18:58

Skövde United mot SFL

FUTSAL

Efter en 9–4-seger mot FC Samba Peshmerga från Lindesberg i lördags tog Skövde United ännu ett steg framåt i kvalet till Svenska Futsalligan (SFL).

I nästa steg väntar ett gruppspel där Skövdelaget ställs mot Futsal Club Mellerud och GAIS Futsal. De förstnämnda har tagit samma väg som Skövde. GAIS däremot, kom sjua i den nyss avslutade SFL Södra och får nu chansen att kvala sig för fortsatt SFL-spel. Matcherna är planerade till den 13-14 februari, men platsen är ännu inte fastställt.

I nästa steg väntar ett gruppspel där Skövdelaget ställs mot Futsal Club Mellerud och GAIS Futsal. De förstnämnda har tagit samma väg som Skövde. GAIS däremot, kom sjua i den nyss avslutade SFL Södra och får nu chansen att kvala sig för fortsatt SFL-spel. Matcherna är planerade till den 13-14 februari, men platsen är ännu inte fastställt.