10 feb 2016 19:17

10 feb 2016 19:17

Kanoninsats av Joshi Helgesson

KONSTÅKNING

Tibro KK har tre åkare med när Sofia Trophy avgörs i den bulgariska huvudstaden.

På onsdagen avgjordes kortprogrammet. Tibrotjejerna lyckades riktigt bra. Joshi slog till med 60.94 poäng, vilket är hennes högsta notering hittills i karriären. Hon hade 60,03 som bäst tidigare från Ondrej Nepala Trophy i Bratislava. Bland juniorerna ligger Cassandra Johansson tvåa efter en italiensk åkare (45,45 poäng) och Maggie Hills sjua (37,46) inför torsdagens friåkning. Det finns med andra ord chans till riktigt fina placeringar.

På onsdagen avgjordes kortprogrammet. Tibrotjejerna lyckades riktigt bra. Joshi slog till med 60.94 poäng, vilket är hennes högsta notering hittills i karriären. Hon hade 60,03 som bäst tidigare från Ondrej Nepala Trophy i Bratislava. Bland juniorerna ligger Cassandra Johansson tvåa efter en italiensk åkare (45,45 poäng) och Maggie Hills sjua (37,46) inför torsdagens friåkning. Det finns med andra ord chans till riktigt fina placeringar.