13 feb 2016 14:30

13 feb 2016 16:06

Hellner 26:a i Falun

Marcus Hellner är tillbaka i världscupen och på tio kilometer i Falun slutade han på 26:e plats.

Hellner gjorde internationell comeback förra veckan i Oslo och med den femmilen i ryggen var det dags för tävlingar på hemmaplan i Falun den här helgen. Herrarna körde tio kilometer i klassisk stil på lördagen och Hellner hade ingenting med täten att göra.

Till slut blev det en 26:e plats för Lerdalasonen och han var slagen med en dryg minut av segrande ryssen Maxim Vylegzhanin. Hellner blev inte ens bäste svensk utan det blev Jens Burman på 24:e plats.

Hellner gjorde internationell comeback förra veckan i Oslo och med den femmilen i ryggen var det dags för tävlingar på hemmaplan i Falun den här helgen. Herrarna körde tio kilometer i klassisk stil på lördagen och Hellner hade ingenting med täten att göra.

Till slut blev det en 26:e plats för Lerdalasonen och han var slagen med en dryg minut av segrande ryssen Maxim Vylegzhanin. Hellner blev inte ens bäste svensk utan det blev Jens Burman på 24:e plats.