13 feb 2016 19:54

13 feb 2016 19:54

Seger och oavgjort i USM

HANDBOLL: Skövde HF och IFK Skövde spelar steg 4

Skövde HF:s damjuniorer vann den första matchen i det fjärde steget av USM.
IFK Skövdes herrjuniorer inledde med ett kryss på den första speldagen av två i helgen.

USM steg 4 för herr- och damjuniorer avgörs i helgen.

IFK Skövdes lag befinner sig i Växjö där de ingår i en fyralagsgrupp. De inledde med att spela oavgjort, 23–23, mot Huddinge HK. USM går vidare med matcher mot i tur och ordning Halmstad HF och arrangerande Växjö HF för IFK Skövde under söndagen. Halmstad HF besegrade Växjö HF med 29–17 på lördagen. De två främsta lagen går vidare till finalspelet.

Skövde HF spelar sina matcher i Linköping i sin fyralagsgrupp. De inledde med att besegra GF Kroppskultur med 22–18 på lördagen. SHF ska i tur och ordning möta Eslövs IK och arrangerande HK eRPing under söndagen. HK eRPing besegrade Eslövs IK med 15–14 på lördagen. Även här går de två främsta lagen vidare till finalspelet.

USM steg 4 för herr- och damjuniorer avgörs i helgen.

IFK Skövdes lag befinner sig i Växjö där de ingår i en fyralagsgrupp. De inledde med att spela oavgjort, 23–23, mot Huddinge HK. USM går vidare med matcher mot i tur och ordning Halmstad HF och arrangerande Växjö HF för IFK Skövde under söndagen. Halmstad HF besegrade Växjö HF med 29–17 på lördagen. De två främsta lagen går vidare till finalspelet.

Skövde HF spelar sina matcher i Linköping i sin fyralagsgrupp. De inledde med att besegra GF Kroppskultur med 22–18 på lördagen. SHF ska i tur och ordning möta Eslövs IK och arrangerande HK eRPing under söndagen. HK eRPing besegrade Eslövs IK med 15–14 på lördagen. Även här går de två främsta lagen vidare till finalspelet.