13 feb 2016 13:24

13 feb 2016 15:24

Stabilt spel av Jonzon

GOLF

Michael Jonzon fortsätter att spela stabil golf i Tshwane Open i Sydafrika.
På lördagen gick han den tredje rundan ett över par.

Jonzon klarade kvalgränsen på fredagen och fortsätter att hålla en jämn nivå på sitt golfspel. Efter 70 respektive 71 slag på de två första rundorna noterade Skövdebon 71 slag även på den tredje dagens spel. Han hade dock ett bättre resultat på gång, men avslutade med två raka bogeys vilket gjorde att han gick från ett under par till ett över par.

Totalt sett har han 212 slag och ligger på två över banans par. Det innebär att Jonzon befinner sig på en delad 34:e plats inför den sista rundan.

Carl Schwartzel ligger på nio slag under par och leder tävlingen inför söndagens avslutning.

Jonzon klarade kvalgränsen på fredagen och fortsätter att hålla en jämn nivå på sitt golfspel. Efter 70 respektive 71 slag på de två första rundorna noterade Skövdebon 71 slag även på den tredje dagens spel. Han hade dock ett bättre resultat på gång, men avslutade med två raka bogeys vilket gjorde att han gick från ett under par till ett över par.

Totalt sett har han 212 slag och ligger på två över banans par. Det innebär att Jonzon befinner sig på en delad 34:e plats inför den sista rundan.

Carl Schwartzel ligger på nio slag under par och leder tävlingen inför söndagens avslutning.