17 feb 2016 21:49

17 feb 2016 21:49

Första bortasegern

INNEBANDY: Skövde IBF slog Lidköping

Jumbon Skövde IBF har inte mycket att spela för, men tog via 5–4 borta mot Lidköping säsongens tredje seger.

Det står klart sedan ett tag tillbaka att Skövde ramlar ur ettan och laget har inte mer än äran att spela för, men gör det bra. I förra omgången pressade man topplaget Pixbo Wallenstam och på onsdagen besegrades åttan Lidköping på bortaplan. Det var SIBF:s tredje seger för säsongen och samtidigt första vinsten borta.

Inför den sista perioden stod det 2–1 till Skövde som ryckte i den tredje perioden. Laget gjorde tre raka mål inom loppet av tio minuter och det blev avgörande även om Lidköping närmade sig på slutet.

Målen, Skövde: Aku Arnio, Jonathan Ottosson, Niclas Johansson Ljungkvist, Albin Kalén, Patrik Malmström.

Det står klart sedan ett tag tillbaka att Skövde ramlar ur ettan och laget har inte mer än äran att spela för, men gör det bra. I förra omgången pressade man topplaget Pixbo Wallenstam och på onsdagen besegrades åttan Lidköping på bortaplan. Det var SIBF:s tredje seger för säsongen och samtidigt första vinsten borta.

Inför den sista perioden stod det 2–1 till Skövde som ryckte i den tredje perioden. Laget gjorde tre raka mål inom loppet av tio minuter och det blev avgörande även om Lidköping närmade sig på slutet.

Målen, Skövde: Aku Arnio, Jonathan Ottosson, Niclas Johansson Ljungkvist, Albin Kalén, Patrik Malmström.