18 feb 2016 17:39

18 feb 2016 17:39

Ny seger i ungdoms-OS

ISHOCKEY

Det fortsätter att gå bra för det svenska U 16-landslaget i ishockey vid ungdoms-OS i Lillehammer. Sverige, med Lina Ljungblom från Skövde HC i laget, vann även den sista gruppspelsmatchen.

Norge besegrades med 5–0. Inga poäng för Lina i den matchen, men hon fortsätter att vara viktig för laget. Detta var Sveriges tredje raka seger vilket gör att det vinner gruppen. Nu väntar semifinal mot Slovakien på fredagen. Tjeckien och Schweiz möts i den andra semin.

Norge besegrades med 5–0. Inga poäng för Lina i den matchen, men hon fortsätter att vara viktig för laget. Detta var Sveriges tredje raka seger vilket gör att det vinner gruppen. Nu väntar semifinal mot Slovakien på fredagen. Tjeckien och Schweiz möts i den andra semin.