18 feb 2016 08:29

18 feb 2016 08:29

Utmärkelse för Andreas Nilsson

HANDBOLL

Förre Skövdespelaren Andreas Nilsson visar framfötterna i Europa.
Nu har han utsetts till omgångens spelare i Champions League.

Nilsson, som spelade i IFK Skövde mellan 2009 och 2012, lirar numera i ungerska Veszprém och mittsexan gör avtryck i den europeiska topphandbollen. I omgång 11 utsågs han till omgångens spelare i Champions League efter bland annat sex mål i Veszpréms segermatch mot turkiska Besiktas.

25-åringen är uppenbarligen i god form för nyligen gjorde han hela elva mål när Veszprém vann med förkrossande 50–16 mot Maks Strumica i SEHA League. Den ligan toppar Nilssons lag efter bara en förlust på 14 matcher och i Champions League ligger Veszprém trea i sin grupp efter Paris Saint-Germain och Flensburg.

Nilsson, som spelade i IFK Skövde mellan 2009 och 2012, lirar numera i ungerska Veszprém och mittsexan gör avtryck i den europeiska topphandbollen. I omgång 11 utsågs han till omgångens spelare i Champions League efter bland annat sex mål i Veszpréms segermatch mot turkiska Besiktas.

25-åringen är uppenbarligen i god form för nyligen gjorde han hela elva mål när Veszprém vann med förkrossande 50–16 mot Maks Strumica i SEHA League. Den ligan toppar Nilssons lag efter bara en förlust på 14 matcher och i Champions League ligger Veszprém trea i sin grupp efter Paris Saint-Germain och Flensburg.