25 feb 2016 21:10

25 feb 2016 21:10

Villa Lidköping klart för semifinal

BANDY

Efter klara segrar i de två första mötena och 2–0 i matcher avgjorde Villa Lidköping kvartsfinalserien mot Vetlanda när man vann med 9–4 (3–2) hemma i Sparbanken Lidköping Arena.

Vetlanda höll hemmalaget stången i en halvlek, men sedan lossnade det för Villa Lidköping som inom loppet av de första 15 minuterna i andra halvlek gjorde tre mål och gick fram till 6–2. Sedan hade hemmalaget bra koll på läget och det blev aldrig mer dramatiskt än så.

Daniel Andersson, David Karlsson och Johan Esplund blev alla tvåmålsskyttar för Lidköpingslaget.

Via segern har Villa Lidköping 3–0 i matcher och det betyder att man är klart för semifinal i SM-slutspelet. I semifinal ställs Villa mot antingen Bollnäs eller Edsbyn. Där står det för närvarande 2–1 i matcher till Edsbyn som än en gång vann på bortaplan.

Vetlanda höll hemmalaget stången i en halvlek, men sedan lossnade det för Villa Lidköping som inom loppet av de första 15 minuterna i andra halvlek gjorde tre mål och gick fram till 6–2. Sedan hade hemmalaget bra koll på läget och det blev aldrig mer dramatiskt än så.

Daniel Andersson, David Karlsson och Johan Esplund blev alla tvåmålsskyttar för Lidköpingslaget.

Via segern har Villa Lidköping 3–0 i matcher och det betyder att man är klart för semifinal i SM-slutspelet. I semifinal ställs Villa mot antingen Bollnäs eller Edsbyn. Där står det för närvarande 2–1 i matcher till Edsbyn som än en gång vann på bortaplan.