27 feb 2016 18:29

28 feb 2016 20:21

Gruppspelet i DM-fotbollen

Hörnebo SK:s damer och Ulvåkers IF:s herrar vann båda sina DM-matcher.

DM, gruppspel, damer:

MARIESTAD BOIS FF–HÖRNEBO SK

2–4 (1–2)

Hörnebo SK spelade säsongens första match i helgen när Tommy Larssons gäng ställdes mot Mariestad Bois FF på bortaplan.

På Lekevi i Mariestad visade Tibrotjejerna upp ett förvånansvärt fint spel med tanke på att det var första matchen.

– Vi gjorde en riktigt bra insats. Jag är överraskad att det gick så bra och att vi vann så klart. Eftersom det var vår första match hade jag räknat med att det skulle bli tuffare men tjejerna spelade på samma sätt som vi avslutade förra året. Det var roligt även om man inte ska dra några stora växlar av en enskild match, säger tränaren Tommy Larsson efter 4–2-segern.

– Vi hade ett riktigt starkt försvarsspel som vi kombinerade med ett finurligt anfallsspel. Vi fick en fantastiskt bra start på säsongen, fortsätter Larsson som lyfte fram spelarna Mikaela Heder och Therese Lindkvist i insatsen där defensiven gladde mest.

Båda lagen spelar i division 2 och möts igen i seriespelet. I Hörnebos DM-grupp ingår även Jula BK och Åsarp/Trädet-Redväg.

Mål: Mikaela Heder 2, Karin Kronberg, Therese Lindkvist.

DM, gruppspel, herrar:

HANGELÖSA IF–ULVÅKERS IF

2–3 (0–1)

Ulvåkers IF tog andra raka segern i DM när de på fredagskvällen besegrade Hangelösa IF med 3–2. Ulvåker ledde med 0–2 och försökte spela av matchen i den andra halvleken med en man mindre efter en utvisning. Hangelösa lyckades dock kvittera men Ulvåker fick sista orden. Totalt sett hade ändå Ulvåker ett bra grepp om händelserna och vinner till slut rättvist, enligt rapporterna.

Mål: Ulvåkers IF: Tim Pajunen 2, Andreas Persson.

 

DM, gruppspel, damer:

MARIESTAD BOIS FF–HÖRNEBO SK

2–4 (1–2)

Hörnebo SK spelade säsongens första match i helgen när Tommy Larssons gäng ställdes mot Mariestad Bois FF på bortaplan.

På Lekevi i Mariestad visade Tibrotjejerna upp ett förvånansvärt fint spel med tanke på att det var första matchen.

– Vi gjorde en riktigt bra insats. Jag är överraskad att det gick så bra och att vi vann så klart. Eftersom det var vår första match hade jag räknat med att det skulle bli tuffare men tjejerna spelade på samma sätt som vi avslutade förra året. Det var roligt även om man inte ska dra några stora växlar av en enskild match, säger tränaren Tommy Larsson efter 4–2-segern.

– Vi hade ett riktigt starkt försvarsspel som vi kombinerade med ett finurligt anfallsspel. Vi fick en fantastiskt bra start på säsongen, fortsätter Larsson som lyfte fram spelarna Mikaela Heder och Therese Lindkvist i insatsen där defensiven gladde mest.

Båda lagen spelar i division 2 och möts igen i seriespelet. I Hörnebos DM-grupp ingår även Jula BK och Åsarp/Trädet-Redväg.

Mål: Mikaela Heder 2, Karin Kronberg, Therese Lindkvist.

DM, gruppspel, herrar:

HANGELÖSA IF–ULVÅKERS IF

2–3 (0–1)

Ulvåkers IF tog andra raka segern i DM när de på fredagskvällen besegrade Hangelösa IF med 3–2. Ulvåker ledde med 0–2 och försökte spela av matchen i den andra halvleken med en man mindre efter en utvisning. Hangelösa lyckades dock kvittera men Ulvåker fick sista orden. Totalt sett hade ändå Ulvåker ett bra grepp om händelserna och vinner till slut rättvist, enligt rapporterna.

Mål: Ulvåkers IF: Tim Pajunen 2, Andreas Persson.