27 feb 2016 18:32

27 feb 2016 18:32

Stöpen tog poäng av serieledaren

INNEBANDY

Stöpen pressade serieledande Vänersborg rejält trots bortaplan och det krävdes förlängning innan Vänersborg kunde lägga vantarna på segern.

Det blev en jämn match där lagen följdes åt i målprotokollet. Undantaget hemmalagets 4–2 i mittenperioden skilde det aldrig mer än ett mål mellan lagen. I den sista perioden hade Stöpen segervittring när man ledde med 7–6 i slutminuterna, men med mindre än två minuter kvitterade Vänersborg och sedan avgjorde dem i förlängning.

Division 2 Västergötland

IBK VÄNERSBORG–STÖPEN IBK

8–7 (1–2, 4–2, 2–3, 1–0)

Målen, Stöpen: Marcus Wiechert 3, Marcus Fromholz Asplund, Marcus Sjöholm, Joakim Elofsson, Jonas Tibblin.

Det blev en jämn match där lagen följdes åt i målprotokollet. Undantaget hemmalagets 4–2 i mittenperioden skilde det aldrig mer än ett mål mellan lagen. I den sista perioden hade Stöpen segervittring när man ledde med 7–6 i slutminuterna, men med mindre än två minuter kvitterade Vänersborg och sedan avgjorde dem i förlängning.

Division 2 Västergötland

IBK VÄNERSBORG–STÖPEN IBK

8–7 (1–2, 4–2, 2–3, 1–0)

Målen, Stöpen: Marcus Wiechert 3, Marcus Fromholz Asplund, Marcus Sjöholm, Joakim Elofsson, Jonas Tibblin.