01 mar 2016 11:29

01 mar 2016 11:29

Helgesson och Majorov får VM-platserna

KONSTÅKNING: "Jag är i väldigt bra form"

Nyligen blev de nordiska mästare. Nu är det klart att det blir Tibro KK:s Joshi Helgesson och Luleå KK:s Alexander Majorov som får representera Sverige när VM i konståkning arrangeras i Boston, USA i månadsskiftet mars-april.

Anna Hörnqvist, sportchef Svenska konståkningsförbundet, uttrycker förtroende för duon i ett pressmeddelande:

”Man märker att Joshis program har satt sig ordentligt. Hon kommer fokusera mycket på tekniken inför VM, för att plocka viktiga poäng. Alexander jobbar vidare på formen, alla delar sitter nu och han tränar stabilt inför VM.”

Joshi själv uttrycker belåtenhet i ett pressmeddelande på Svenska konståkningsförbundet webbsida:

”Jag är i väldigt bra form, träningarna går riktigt bra och tävlingarna blir bättre och bättre. Tar med mig två fina program från helgens tävlingar i The Nordics. Nu har jag lite tid att jobba på och finslipa både form och program. Ser mycket fram emot VM i Boston, det ska bli superkul”, säger 22-åringen.

Anna Hörnqvist, sportchef Svenska konståkningsförbundet, uttrycker förtroende för duon i ett pressmeddelande:

”Man märker att Joshis program har satt sig ordentligt. Hon kommer fokusera mycket på tekniken inför VM, för att plocka viktiga poäng. Alexander jobbar vidare på formen, alla delar sitter nu och han tränar stabilt inför VM.”

Joshi själv uttrycker belåtenhet i ett pressmeddelande på Svenska konståkningsförbundet webbsida:

”Jag är i väldigt bra form, träningarna går riktigt bra och tävlingarna blir bättre och bättre. Tar med mig två fina program från helgens tävlingar i The Nordics. Nu har jag lite tid att jobba på och finslipa både form och program. Ser mycket fram emot VM i Boston, det ska bli superkul”, säger 22-åringen.