03 mar 2016 21:20

03 mar 2016 21:20

Storseger för Villa

BANDY

Villa-Lidköping fick bästa möjliga start på SM-semifinalspelet mot Bollnäs. Laget vann med hela 8–1 inför 4 537 åskådare i hemmahallen.

Villa hade 2–0 i paus och i andra lossande det rejält med sex mål ytterligare. Detta var första matchen i bäst av fem. På lördag är det dags i Bollnäs och på onsdag smäller det i Lidköping igen. Villas mål: David Karlsson 2, Magnus Muhrén 2, Martin Johansson 2, Daniel Andersson, Petter Björling. I andra semifinalen vann Västerås mot Sandviken med 11–3.

Villa hade 2–0 i paus och i andra lossande det rejält med sex mål ytterligare. Detta var första matchen i bäst av fem. På lördag är det dags i Bollnäs och på onsdag smäller det i Lidköping igen. Villas mål: David Karlsson 2, Magnus Muhrén 2, Martin Johansson 2, Daniel Andersson, Petter Björling. I andra semifinalen vann Västerås mot Sandviken med 11–3.