09 mar 2016 17:12

09 mar 2016 17:12

Tibros sista match flyttas

ISHOCKEY

Tibro IK har redan säkrat nytt division 2-kontrakt i genom hittills fyra raka segrar i kvalserien.

På onsdagen skulle seriens sista match ha spelats på bortais mot Skara IK.

Matchen har dock fått flyttats fram på grund av att Skara IK fått problem med kylaggregatet. ”Tyvärr måste kvällens match mot Tibro ställas in. Det har blivit något fel på kylaggregatet så isen är skör”, skriver Skara IK på sin hemsida.

När matchen i stället kommer att spelas har ännu inte presenterats.

På onsdagen skulle seriens sista match ha spelats på bortais mot Skara IK.

Matchen har dock fått flyttats fram på grund av att Skara IK fått problem med kylaggregatet. ”Tyvärr måste kvällens match mot Tibro ställas in. Det har blivit något fel på kylaggregatet så isen är skör”, skriver Skara IK på sin hemsida.

När matchen i stället kommer att spelas har ännu inte presenterats.