11 mar 2016 21:02

11 mar 2016 21:02

Joshi leder i Luxemburg

KONSTÅKNING

Tibro KK:s Joshi Helgesson är i Luxemburg och tävlar den här helgen och efter det korta programmet så leder hon Coupe de Printemps.

Joshi gjorde ett bra program på fredagen och fick för det 56,00 poäng. Med det är hon klart före japanskan Rin Nitaya som ligger tvåa med 50,77 poäng och därmed har Joshi ett fint läge inför söndagens fria program.

Även i juniorklassen finns Tibro KK representerat i form av Cassandra Johansson och Maggie Hills. Efter det korta programmet ligger Johansson tvåa och det är dubbelt svenskt i topp eftersom Anita Östlund leder. Hills återfinns på en 17:e plats så här långt.

Joshi gjorde ett bra program på fredagen och fick för det 56,00 poäng. Med det är hon klart före japanskan Rin Nitaya som ligger tvåa med 50,77 poäng och därmed har Joshi ett fint läge inför söndagens fria program.

Även i juniorklassen finns Tibro KK representerat i form av Cassandra Johansson och Maggie Hills. Efter det korta programmet ligger Johansson tvåa och det är dubbelt svenskt i topp eftersom Anita Östlund leder. Hills återfinns på en 17:e plats så här långt.