13 mar 2016 14:54

13 mar 2016 14:54

Allsvensk toppspelare kopplas ihop med IFK Skövde

HANDBOLL

Enligt handbollskanalen.se så är IFK Skövde en av flera elitserieklubbar som är intresserat av Alstermos framstående mittnia Daniel Steen.

Steen är tillsammans med Skövde HF:s Fatos Kücukyildiz, vilket möjligen skulle tala för en flytt till Skövde, men enligt IFK:s sportansvarige Leif Olsson så finns det inte något konkret gällande Steen även om den blåvita föreningen har honom under uppsikt.

– Vi har börjat se oss om inför nästa säsong, men något speciellt intresse för Daniel är det inte, säger Olsson.

IFK Skövde slåss för att undvika kval och har inte säkrat spel i elitserien nästa säsong. Samtidigt går klubben en tuff kamp ekonomisk och det är två faktorer som gör det svårt att bygga en trupp inför kommande säsong.

– Vi är sent ute, dels på grund av den ekonomiska situationen, men också på grund av det sportsliga. Det är svårt att starta förhandlingar med spelare när vi inte vet var vi spelar nästa säsong, menar Olsson som dock är positiv när det gäller det ekonomiska läget.

– Jag tror att vi går i hamn där. Det är lite jobb kvar, men jämfört med för två månader sedan är det en helt annan situation.

Steen är tillsammans med Skövde HF:s Fatos Kücukyildiz, vilket möjligen skulle tala för en flytt till Skövde, men enligt IFK:s sportansvarige Leif Olsson så finns det inte något konkret gällande Steen även om den blåvita föreningen har honom under uppsikt.

– Vi har börjat se oss om inför nästa säsong, men något speciellt intresse för Daniel är det inte, säger Olsson.

IFK Skövde slåss för att undvika kval och har inte säkrat spel i elitserien nästa säsong. Samtidigt går klubben en tuff kamp ekonomisk och det är två faktorer som gör det svårt att bygga en trupp inför kommande säsong.

– Vi är sent ute, dels på grund av den ekonomiska situationen, men också på grund av det sportsliga. Det är svårt att starta förhandlingar med spelare när vi inte vet var vi spelar nästa säsong, menar Olsson som dock är positiv när det gäller det ekonomiska läget.

– Jag tror att vi går i hamn där. Det är lite jobb kvar, men jämfört med för två månader sedan är det en helt annan situation.