13 mar 2016 17:58

13 mar 2016 17:58

Oavgjort för Skara HF

HANDBOLL

Skara HF blev klart för elitserien redan förra helgen och på söndagen spelades den näst sista omgången av allsvenskan.

Skara HF åkte till Märsta för att möta Skånela IF som spelar för att nå en kvalplats till elitserien. Skara HF fick oavgjort, 32–32 (19–14) på söndagen. Skara ledde aldrig och låg i stort sett under i hela matchen.

Med 20 sekunder kvar att spela fixade Frida Mörk en poäng för Skara HF när hon kvitterade till 32–32. Mörk svarade totalt för tre mål i matchen men vassast i Skara HF var Carolina Järlstam med 15 fullträffar.

Skara HF avslutar seriespelet mot Eskilstuna Guif på hemmaplan nästa lördag.

 

Skara HF åkte till Märsta för att möta Skånela IF som spelar för att nå en kvalplats till elitserien. Skara HF fick oavgjort, 32–32 (19–14) på söndagen. Skara ledde aldrig och låg i stort sett under i hela matchen.

Med 20 sekunder kvar att spela fixade Frida Mörk en poäng för Skara HF när hon kvitterade till 32–32. Mörk svarade totalt för tre mål i matchen men vassast i Skara HF var Carolina Järlstam med 15 fullträffar.

Skara HF avslutar seriespelet mot Eskilstuna Guif på hemmaplan nästa lördag.