18 mar 2016 14:48

18 mar 2016 14:56

Rundqvist förlänger med SIK

ISHOCKEY

I veckan presenterade Skövde IK sin nya tränarlösning med Thomas Kempe som huvudansvarig.

Nu gäller det att fylla på truppen med spelare inför nästa spelår i ettan. På fredagen meddelade SIK via sin hemsida att lagkaptenen Adam Rundqvist har skrivit ett nytt avtal som gäller över nästa säsong. Så här skriver sportchefen Hans Ljunggren:

– Adam är en duktig centerforward och en viktig pusselbit i lagbygget inför kommande säsong. Adams erfarenhet och goda ledaregenskaper är mycket betydelsefulla och han var en stark bidragande faktor till att laget till sist nådde en playoffplats förra säsongen.

Nu gäller det att fylla på truppen med spelare inför nästa spelår i ettan. På fredagen meddelade SIK via sin hemsida att lagkaptenen Adam Rundqvist har skrivit ett nytt avtal som gäller över nästa säsong. Så här skriver sportchefen Hans Ljunggren:

– Adam är en duktig centerforward och en viktig pusselbit i lagbygget inför kommande säsong. Adams erfarenhet och goda ledaregenskaper är mycket betydelsefulla och han var en stark bidragande faktor till att laget till sist nådde en playoffplats förra säsongen.